20/04
2018
language:
scroll
scroll
VIOLET SILVER SHAMPOO
FIRM CONDITIONER
INTENSE SHAMPOO
DYNAMIC PASTE
MIGHTY POWDER
RAW PASTE
TOUGH MUD
DANDY TAFFY
GLORIOUS CREAM
VIBRANT PASTE
STUNNING ELIXER
SPACIOUS SPRAY
INFO
open smooth navigation
LISA CRIS & TESS

DAMN

BLOGTAGSTITLE
BLOGGERSTITLE
Bang, bang.. het shot me down!

Bang, bang.. het shot me down!
November 10th 2011

Welkom in het altijd gezellige Marnehuizen, ze hebben hier ‘t lokale cafe, de slagerij en natuurlijk het gemeentehuis.. maar niets is wat het lijkt. En daar kom ik al snel achter want er loopt niemand over straat (behalve mijn filmcrew en ik), het is een spookstad.

En dan word het pas echt eng.. het geluid van een schietpartij.. bergbommen die afgaan. Waar the fuck zijn we beland?! Een marinier komt kalm door het rook van het geweld naar ons toelopen en begroet ons, 'welkom in het trainingsgebied van het korps mariniers!' Hier transformeren we jonge mariniers tot echte officiers. Ah, fijn..

een nagemaakt oorlogsgebied! Dus was staat er op de planning? 'Nou, Tess gaat vanacht mee op een missie om vier terroristen uit te schakelen in zone 1. Je weet dat ze nog nooit heeft geschoten? Ja, dat moet ze dan maar snel leren.'

Daar sta ik dan, in het pikdonker gekleed in een echt mariniers pak. Zo'n pak ziet er in de film top uit maar in het echt is het loodzwaar. Stilstaand val ik al bijna achterover en nu moet ik in gaan rennen. Het geweer heb ik nog helemaal onder controle maar gelukkig zitten er losse flodders in dus.. pijn doet het wel, maar dood ga je er niet van. Om middernacht precies begint de missie: 'check first, tango tango.. Copy that. GO GO GO GO!'

Om de beurt worden we de container uit geduwd en moeten we via een open veld het gebouw benaderen. De andrenaline schiet door mij lijf, de eerst schoten worden gelost.. de geur van munitie.. ik moet het gebouw veilig bereiken! Nog tien meter.. een bergbom gaat af... vijf.. ja! Ok fase 1 overleefd. Nu nog het gebouw in, ik storm een raam door.. een trap op.. rennen!

Ik trap een deur in en dan sta ik oog in oog met de vijand. We weten het allebei.. of hij of ik. Ik haal zonder twijfel de trekker over en de kogels schieten uit mijn geweer.. Bang Bang.. I shot him down!

..hij valt neer. Dood, morsdood.. en geen zenuw in mijn lijf die zich er om bekommert. Ik leef nog, dat is alles wat telt.

SHARE SHARE
share this
Labels
|
Powered by AWINK Websolutions