06/12
2019
language:
scroll
scroll
VIOLET SILVER SHAMPOO
FIRM CONDITIONER
INTENSE SHAMPOO
DYNAMIC PASTE
MIGHTY POWDER
RAW PASTE
TOUGH MUD
DANDY TAFFY
GLORIOUS CREAM
VIBRANT PASTE
STUNNING ELIXER
SPACIOUS SPRAY
INFO
open smooth navigation
LISA CRIS & TESS

DAMN

BLOGTAGSTITLE
BLOGGERSTITLE
Bye


Beste bloglezers, het was me een geweldig genoegen jullie een jaar lang van mijn gezwets te entertainen. Heerlijk om zo af en toe ff wat stoom af te blazen, of te laten zien hoe goed het eigenlijk met me gaat.

Maar als in elke geweldige film, komt er een einde in zicht en ja, dat einde wordt helaas de bittere werkelijkheid. Ik lever mijn penning in als DAMN ambassador.

Ik heb genoten jongens...TOPLESS heeft prachtig haar gehad dankzij jullie, en namens ons veel dank hiervoor.

Lijst mijn foto in en hang hem aan de muur bij de rest van de dappere strijders.

Ik zeg adieu, ciao en tot ziens. Kusjes voor tess, lisa, martijn en maria.

Jullie zijn te gek.

 

Opening DIESEL store in Den Haag

 

Jawel, den haag draagt jeans. Godzijdank. We willen nog wel eens het lokale schuim

erop betrappen, met het dragen van croqs (nee, niemand vind ze tof, echt) of uggs, maar er schijnt licht in de C&A tunnel...

Steeds leukere concepten zoals het al langer bekende, scotch & soda, Raplh Lauren denim en Levi's store gaat nu ook DIESEL zich met deze jongens meten.

De opening was lekker aangepakt.

Leuke modellen van pakweg 2 meter, in witte blouse+pumps+rooie lippen uniforms, goeie hapjes, nog goeiere cocktails en toffe staff. Dan mocht je voor de entertainment even goed in je handjes klappen want niemand minder dan de geweldige Jessie Ware was uitgenodigd voor een akoestische sessie. Niet normaal wat een stem daar uit komt. ..kippevel.

Mooie vent, en amsterdamse nachtleven fotograaf pur sang, Dennis Branko legde iedereen op de gevoelige plaat, en de geweldige Pony Peaches draaiden de ene glijer na de andere...

Welkom Diesel, ik vind t nu al leuk.

 

Mykea

Zo nu en dan vind ik het heerlijk om mij in heuse competitieve sferen te begeven.
Helemaal als ik carte blanche krijg om maar eens de ventiel van mijn brein te luchten met pen en papier.
Mykea is een company dat op maat gedrukte stickervellen voor Ikea maakt, zodat u die prachtig en groots in uw huis kunt tentoonstellen.
De wedstrijd regels zijn duidelijk: maak wat, en als je wint ligt er een tegoedbon op je te wachten in Tenue de Nimes in Amsterdam. Top, daar doen we t voor. Ik besluit een Valk te tekenen. Dit doet me altijd zo heerlik aan oostenrijk denken...Fijns, dus we gaan aan de gang met potlood. Weken later valt t woord, dat ik heb gewonnen!! Vreugde!
Ik moet de bon nog steeds ophalen, maar het winnen voelt zo fijn jongens. Dank nog he aan AJANAKU x Mykea!!

Plein Open

In den haag heb je helaas niet zo gek veel festivals meer, sinds house een duivels begrip is geworden, cultuur net zo zeldzaam is als truffels zoeken in je achtertuin en wereldmuziek vooral guitig haar culturele sap schenkt in het grote glas van de desinteresse. Echter zijn er toch nog wat van die pareltjes te vissen uit ons topdorp. Eentje daarvan is Plein Open. Gezellige rock, indie, metal en daar dan dit jaar op het hoofdpodium dus nu ook: italo en disco. Ga weg, jazeker dat waren wij. midden op het Spuiplein beginnen de voorbereidingen en lopen de compressors en aggregators van de wit beslagen frietkramen al warm, en het bier is koud. We staan tussen flink wat rockers en een door de cultuur fondsen gevuld 'urban workshop' rapgroepje, bestaande uit verveelde mannetjes met een ado shirt en rare italiaanse schoentjes. De sfeer zit er goed in en het publiek komt langzaam los.
3voor12 was er natuurlijk ook bij en nam even gezellig een fotootje met ons. Als de beurt aan ons is, zien we dat ons stemapparaatje is gejat. Heh kut, lekker tijdens je 15 min linecheck. Maar gelukkig zijn er nog bands die gewoon hun peda lbak neerzetten voor je en je helpen (thanks nog daarvoor)
Goed we gaan ervoor en willen een feestje zien natuurlijk. En dat kregen we... Het publiek begint waarachtig mee te zingen en de voetjes komen van de vloer. wat een compliment zo voor de outdoorse zaterdag!
We sluiten af met een daverend applaus en een leuke recensie! wat wil je nog meer? De koninginnenach terug? Ga weg, Plein Open is toch veel leuker. Zelf lezen? Kijk dan hier

Say you love me videoshoot dag 2 - Cris

En ja tevens de laatste...we hebben me toch een partijtje lol gehad zeg. Dit laatste gedeelte speelde zich voornamelijk af in m'n eigenste huisje...Er kwam dus ook wat acteerwerk aan te pas, waar ik royaal in suck, maar hee, alles voor de video...Paaj en ik moesten zoveel mogelijk ons eigen leventje neerzetten op camera. Leuk gezegd natuurlijk, totdat die lens op je gok staat en je ineens 'ennn go' hoort en je elkaar aankijkt, alsof je er een kip in het konijnenhok is gezet. Affijn, brilletje erop, pak musesli, beetj ewaaker worden, gottegod ik ben al teveel aan het verklappen...ga maar heerlijk zelf kijken!

The Grind

Het is me toch een partij moeilijk om niet de hele tijd deze blog entry's met 'meine gute' of 'sjezus' te beginnen...
Maar meine gute, wat was dit een leuk feesje. Goed zoals ik eerder zei, nemen de zweethandjes een loopje met mijn muis als ik de laatste arrangementen in mekaar klik, voor het eindresultaat van de band die mijn liveset gaat ondersteunen.
Ik ga gewapend met keyboard standaar, microkorg (ja die mixt ook en ja daarmee kan je laag wegdraaien) en gitaarversterker met microfoon.
Mijn lieve, beeldschone vriendin, tilt boven haar capaciteit in het verradelijk zachte zand van het noorderstrand, want ja, voor de Naturel moet je even lopen.
Maar eenmaal aangekomen wacht ons een heuse Punica Oase aan gezelligheid.
Zwembad, goeie stage, balonnen en een bak vol mensen.
De kriebels nemen toe. Zeker als we achter de schermen aan t eerste vodkaatje nibbelen en pioneer-beest DJ Abstract alvast op zn gemakje wat door zijn laptop heen bladert. Dan buldert de host ineens, alsof zijn winnende lotnummer dan toch eens getrokken wordt, want daar is de man, die verantwoordelijk is voor 't feit dat ieder 1998 mega festatie kind weet wat 'doekoe' betekent: de enige echte Def Rhymz! Ik kijk m echt vol bewondering aan...want ook ik ja, had een single van deze meneer, die ogenschijnlijk nog geen jaar ouder is geworden, dan op dat kartonnen hoesje van Bolland en Bolland stond. Wat een energie. Wat een grappige vent en bovenal: wat een performer. Iedereen blert mee....maar echt. Ik sta nogal semi ongemakkelijk met mn geleende koptelefoon (tanx nick jacobs) alvst n beetje de jack erin en eruit te klooien...Want ik mocht fijn na deze crowdknaller mijn set doen. En ja ik ben gewapend met n boel 80-'s houseknallers...En ja: het werkt ..iedereen los blijkbaar..gotegod wat een opluchting. Maar das nog niet alles...ik moet nog echt aan de bak met mn optredentje....20 minuten knallen. Nerveus sta ik daar , met leren jack en zonnebril, terwijl ik wordt aangekondigd....ik geloof mn oren en ogen niet..t klonk verdomme nog best goed! en mensen stonden blijkbaar fotos te maken en gingen lekker los....dafuq...Een stroom aan high fives viel mij ten hande en ik voelde me geweldig. Nog steeds eigenlijk. Dankjewel Grind. Applausapplauzapplauz.

Say you love me videoshoot DAG 1

Het bevrijdende telefoontje kwam vanuit ons label...'yes, heren we gaan een clip draaien'. En welteverstaan bij onze track 'Say You love me'.

Er is in 't verleden wat onduidelijkheid ontstaan omtrent deze video, omdat een filmstudente uit Texas een fan-video van ons had gemaakt. Een Geheel zelf geregisseerd en geacteerd meesterwerkje, waar zeker wat uurtjes in hebben gezeten. Ondanks deze hele eer, namen de blogs deze video als onze officiële videoclip mee, tijdens het nationale en internationale persbericht.

Het schetste niet echt lekker een beeld van ons, dus nu krijgen we de kans om eens een kijkje in 'a day of our lives' te geven.

In de regisseursstoel zit Sandder Lanen, die ook verantwoordelijk is voor oa. Rimer London's Love Dagger en de JVT Watskebeurt videoclips...

Afijn. draaidag #1: We gaan een beetje over onze dagelijkse bits en pieces heen...wakker worden, lekker klooien en dat licht autistische gedrag nabootsen dat Paja en ik vertonen in ons dagelijkse leven. Het op en afbouwen van de dolly geeft me echt t gevoel dat ik nuttig bezig ben, ipv beetje angry birds te staren langs de lens heen. Jezus wat een lol hebben we eigenlijk de hele dag. Je kan klagen over stalpoten en pijn in je onderrug, maar dit is helemaal te gek om te doen, en tegen het einde van de dag hebben we de smaak te pakken. Gelukkig gaan we woensdag weer draaien. Wordt vervolgd dus!

 

Ibiza

 

Beste poldertrots.

Fijn om even een blogpiece te schrijven terwijl t hier dus stukken beter weer is dan bij u in Nederland.

Ik hoor dat jullie in de regen zitten en dat doet me eerlijk gezegd wel wat.

Ook iets met hevige windstoten, hagel en wat niet al, waar we hier eigenlijk helemaal geen flauw benul van hebben.

Een luchtbel zou ik het niet willen noemen, omdat Ibiza eigenlijk een eiland is, zeg maar. Maar zelden heb ik zo'n rustige omgeving gehad terwijl er toch 24/7 house om je heen is. Het is vermoedelijk de magnetische berg 'Es vedra'. Die al menig hippie en profi 40plus-nogwat-doorhaler heeft voorzien van een flinke dosis positief uithoudingsvermogen en levensinzicht.

Ook de rustige zee is hier mintblauw en prachtig. Niet echt zoals de renaissance-geverfde troebele ossenstaartsoep van jullie kust op dit moment, nee, in tegendeel! Ik heb zelfs gesnorkeld en vissen om mij heen gehad die spartelend enthousiast de Lays naturel chips uit mijn aura weg kwamen plukken! Dat is toch geweldig, beste mensen? Zo blauw als wat! met zeker 20 meter zicht om mij heen. Ook ben ik, jawel, vip geweest in de Pacha, tijdens een avond van halfgod David Guetta. En ja het mag gezegd worden: als je een avond je eigen liedjes ten gehore brengt, voor zeker zo'n drie ton voor een zes uur set, dan moet je gewoon even stil zijn en ja knikken. De man komt op en we zijn de opwarm DJ alweer vergeten. Sterker nog, deze werd verzocht ff op te zouten, omdat hij iets te dicht bij ons tafeltje kwam. Ach ja dat kennen we niet in Nederland natuurlijk. Daar hebben we het Pacha festival en dat is ook leuk als je van K1en Uggs houdt enzo, maar ook dat heeft weer z'n charmes.

Nee hoor, ik denk echt wel aan jullie en ik ga zo de bbq aanmaken. We eten een heerlijk visje en een lamsrack vanavond.

 

The Grind

Oh yes mag ik dan even jullie aandacht voor een van de toch wel leukste feestjes die je gaat meemaken dit jaar? Thanksie!

Laat ik beginnen bij een team van fijne mensen die dit voor elkaar hebben gekregen, bestaande uit cim froeling, jos kel, achmed akkabi en bao.

Het wordt me toch een throwback naar de 90's van heb ik jullie daar, zo compleet met overdag drinken, podia met lekkere dansers en danseressen en goeie neon kleding. De line up is overigens helemaal top ook. Naast yours truly, zijn er dj's van het formaat Feestdj Ruud, Jeff, Abstract, Sir OJ en Def Rhymz live!

Ga nou niet mopperen thuis maar dans het allemaal van je af! Vrijdag 29 juni dus! Strandclub Naturel, Zwarte PAd Den Haag (Noorderstrand)

The Grind

vvk: 9,- en deur 15,-

Tot daar!

 

Topless Summer

Jawel even een heerlijke update van wat er te verwachten staat voor jullie deze fijne zomer. Natuurlijk komen er weer fijne festivalletjes aan en hoopvolle feestjes!

Vandaar hier een lekker overzicht van waar en wat!

Allereerst is er onze enige echte TOPSHOP. Vrijdag 22 juni in de Supermarkt, den haag, waar wij fijns teamen met Jelle, oftewel 751 en Offer. Lekker electronisch met live instrumenten en allemaal martini enzo. Dan de 26 ste Nieuwe Oogst gaan we gezellig live met Kellyfest. Daarna lekker 29 juni gaan we helemaal los op The Grind bij club Naturel! 30 juni staat yours truly zielsalleen te draaien in PIP Den Haag voor het KABK eindexpo feestje.  Vervolgens zaterdag 21Juli met de billen bloot en staan we op t hoofpodium van Plein Open.

Fijns, fijns en nog eens fijns. Ga maar vast sparen voor een kaartje of een drankje.

ciao

 

Taufiq Hosen

Zo nu en dan mag je het internet gebruiken om je maten eens in 't zonnetje te zetten...
Niet door ze te porren, of een farmville speenvarken aan te bieden, maar gewoon met een hartstikke leuke Q&A op dit blog te plaatsen. Ik zal 'm ff opgooien voor iedereen. Dit is Taufiq Hosen, 20-nogwat en getalenteerd fotograaf.
Niet alleen is Taufiq verantwoordelijk voor al onze persfoto's, maar ook is hij graag geziene contributor bij oa. GlamCult, Blend, G-Star en ga zo maar door. Laat je niet in de maling nemen door zijn smart en nerdy look, want hij is een galbakkie pur sang.

C: Hoe lang fotograffeer je al?
T: 7/8 jaar zoiets, weet t niet precies man...

C: Wat vind je van hele dure camera's?
T: Ja...lomp haha, weet ik niet, t' is gereedschap voor mij eigenlijk...

C: Jij had toch een hele dure digitale hasselbaink?
T: Hasselblad, ja

C: Sick...nog meer dure dingen in je koffer dan?
T: Ja een Leica M9P met 2 lenzen...vergeet de'P' heh...

C: Wat is je meest recente project?
T: Naast de Glamcult ben ik nu bezig voor 'some quality meat' en iets voor een bekend tijdschrift haha

C: Geheim he...
T: Ja ik zeg niks..ik moet t nog aanleveren..haha ik wil 't niet jinxen ofzo haha..

C: Zeg 's iets in 't indisch:
T: Wij zeggen toch altijd terlalu en dat soort gekke shit tegen mekaar..haha bagus enzo hahahaha

C: Dankjewel ik zet je site er bij ja?
T: Ok, www.taufiqhosen.com, je weet hoe je 't schrijft heh?

C: Yes! Nou, thanks man
T: hahahah

 

Was me dr weer 1

Hoewel ik me zelden in nuchtere staat in 't paard cafe begeef zonder t promille van een glasbak, was het nu toch echt balls to the wall in dit gezellige rock kroegje in de ziel van Den Haag.

TOPLESS live voor 3voor12 luidde onze promo. De sfer zit er eigenlijk al best lekker in als je als bandje mag afsluiten, dus daar deden we ook fijns ons voordeel mee. De band voor ons hadden wat elektronische achtergrond als basis ook , dus dat kopt al wat lekkerder in. Vanaf de line check zat t sfeertje er toch alweer lekker in.

Optreden is eigenlijk stiekum verdomd heerlijk om te doen...zeker omdat je hier en daar wat nieuwe tracks erin kan sneaken en die gek genoeg meteen opvallen bij t publiek. Nu eigenlijk ff de 3voor12 recentie afwachten, want dat blijft altijd spannund heh...

 

THE STEFANY MIXTAPE

Yes, lieve mensen, het leven is me toch ontzettend saai zonder op zijn tijd een goed glas wijn, sigaretje of een mixtape.

En laten we nu net toevallig een zwoele mix van wat eerlijke en heerlijke italo classics achter mekaar geplakt hebben zomaar gratis voor de download.

Jawel, TOPLESS presenteert: de 'Stefany Mixtape'. Surf even naar de soundcloud en doe maar wegtrekken die hap.

MIXTAPE GET IT HERE!!

Verder gaan we binnenkort weer 't podium op. Noteert u even mee? We beginnen 19 mei Club 3voor12 in Paard Cafe in Den Haag. Vervolgens gaan we het keurslijf weer te lijf met disco koning Martin Duvall in de Club Up met het grandioze Disco Total, de TPLSS vs SHMLSS editie. 25 Mei dus .

Ook als je Donderdag 17 mei niks hebt staan, drop dan even langs bij DAGHAP in Club Seven Den haag, want daar doet TOPLESS een dj set.

Fijns! Tot dan.

VICE

Vroeg opstaan is nooit prettig. Zeker niet als je de avond van te voren met je collega's van DAMN gezellig een flamboyante menukaart aan cocktails heb geproefd ergens in een gezellig zijstraatje van de Haarlemmerdijk. Maar in dit geval doen we 't graag, omdat ik n belletje had gehad van VICE om op de gevoelige plaat te gaan voor een modereportage. Nog gezelliger is 't feit dat m'n knappe vriendin ook werd geboekt, dus wat wil een man nog meer, als je ergens kort op de hoogte wordt gebracht van 't feit dat we iets met een rodeo stier gingen doen in Tilburg. (of all places).

Na een fijne rit langs 's Neerlands groen aangekomen in Tilburg waar we werden opgehaald door Soraya..

De locatie is me toch een topper van heb ik jou daarginds. Een soort van discotheek, met kartbaan, pistolenhoek, flipperkasten en western saloon. Discolampen aan (yes ook overdag) en hier en daar een strobe, die ons semi-paniekerig door een tunnel naar het volgende tijdsperk begeleidt.

Kleding is top! Eerste halte; met een camel zonder filter op de foto, klokke 10.00 zoiets. Proberen een nonchalante kop te houden terwijl je eigenlijk moet blaffen als een hyena. Daarna toekijken hoe m'n meisje de volgende foto's vlekkeloos rockt. De fotograaf is niemand minder dan Robin de Puy. Wat een top sfeertje, zet zij neer zeg..alles verliep vlekkeloos en easy. Zelfs de rodeostier, die echt, not te doen is. Serieus Tilburg, heb je je pik nog allemaal? Wat een terrorbak! Ik voorop, Pas achterop en rijden met amerikaanse glorie.

Rest van de shoot was n walk in the pretpark….Even n mega high five naar: Robin de Puy, Pascalle Kouwenhoven, Meriam Rouabah, Jolien Snijder en Soraya. Zou t zo nog n keer doen. Check ff de VICE magazine van deze maand, voor t resultaat!

Moving up

Excuses voor de radiostilte. Ik ben verhuisd.

Yes, ik heb een muizenhol ingeruild voor een chique appartement.

Ik dacht dat ik t nooit hardop, in sociale kringen kon vermelden, maar ik heb warm water, dat warm blijft als iemand anders ook warm water gebruikt. High five, zou je zeggen, maar het wordt nog beter. Als je voor mn deur staat, is dat niet je standaard doorzon deur, nee een koper gecoate mega wand, met een porno video-systeem dingetje. Daarna stap je een led verlichte, chrome lift in met zwart marmere tegels en een spiegel waar je hondslelijk in bent. Oh ja en het stemmetje zegt op welke verdieping je bent. Ik noem haar marietje, want 't is een zij en ze zegt 't de ene keer in t engels en dan weer in 't nederlansch. Er is een heuse kelder vol containers, zodat je niet aan de genade van het russische roulette der haagse vuilophaal diensten bent overgeleverd en de glasbak staat netjes 20 meter verder van de voordeur.

Respectievelijk zijn de Albert heijn, Bakker Bart, Subway ,Lebkov mijn buren. Die zeggen mij regelmatig gedag, en niet omdat ze toevalig even een peuk buiten roken, omdat ze even moeten bijkomen van het huiselijk geweld. Waarom ik dit allemaal vertel? Ik ben blij lieve mensen, en dat gaan we straks allemaal weer terug horen in de muziek en zien in mijn werk.

TOPLESS op IFFR

Zo ben je als muzikant natuurlijk blootgesteld aan de charismatische wereld van de kunst. En kunstenaars hebben zo hun eigen ideeën bij muziek en artiesten. Zeker als je de kunstenaar Martin C de Waal bent.

De man kan eigenzinnig een afterparty verzorgen bij het International Film Festival in Rotterdam, of op ze ik-ga-er-al-jaren-heen: IFFR. We werden gevraagd twee nummers te doen. Nou ja, doen..playbacken zeg maar. Meneer de Waal wilde een groot scherm hangen in de danszaal en uitzoeken in hoeverre mensen naar een scherm gaan staren als het ze voorgeschoteld wordt in een omgeving, die dus voor alles behalve zombie-staren bedoeld is: de dansvloer. Helemaal top toch? Vonden wij wel. Ons tweetal mocht twee nummers uit ons repertoire playbekken.

Daarna overheerlijk italiaans gekookt achter de draaitafel, waar onze gastheer over de microfoon een vanille stokje van een nummer meezong. Avond afgesloten met een kapsalon overigens, maar dat drukte de pret allang niet meer. Foto is van Xiang Yu Yeung

Hot dogs en Vlammenwerpers

Het zijn van die last minute calls, die je de onverwachte nekmassage van het leven kunnen brengen. Een kort 1-2tje tussen mijn goede vriendin Elza Jo.

E: 'Cris...wijfie alles goed, heb jij tijd om model te staan'?
C: 'ja op zich wel..voor wat?'
E: 'Ja Meltin Pot..jeansmerk..ken je dat?'
C: 'Ja"
E: 'Ok top.. er is morgen middag een doorpas...als je goed bevalt bij de klant, kan 't heel tof worden'
C: 'ok top..tnx wijfie'
E: 'doei wijfie'.

Lekker op tijd en niet-heel-fris aangekomen op de doorpas in het jaloersmakende vette kantoor van ,..STAAT in Amsterdam.. Voor mij liggen wat pakketjes kleding, die een goeie italiaanse gozer, niet zouden misstaan en passen. Ikzelf heb de maten van een Chetland Pony en was blij verrast dat het arsenaal aan vlekkige jeans en kaki mij paste. Zo ook de producent en zo ook Italie. En zo gezegd, zo gestaan: Twee dagen insane vet schieten was 't resultaat.

IJsjes, trampolines, hot dogs, vlammenwerpers, angry birds-poses en profi productie. Affijn, check de video hier. Muziek is overigens van Melomanics...

Nou ga maar lekker alles kopen!

Sign Here

Onze eerste EP is een feit. Nou ja goed, dat was 'ie natuurlijk al, maar dit keer wordt ze gereleased onder ons nieuwe label! Zo trots als een pauw in een de Flexa fabriek zijn we om vanaf dit moment deel uit te maken van Instant Replay (Amsterdam). We vallen onder het 'Silk' gedeelte, waar we de Italo en 80's rechtovereind houden.

Ondertussen zijn we ook nog eens gezellig uitgenodigd door de heren van VPRO 3voor12, om deel uit te maken van de, door hunnie in het leven geroepen 'versafdeling'. Dit gaat gepaard met een interview, optreden en radio gig. En ja we staan alweer in de start blokken, om 28 december in de Supermarkt in Den Haag deze top uitnodiging in ontvangst te nemen.
Knal die bubbels maar alvast open. 2012 gaat me een Damn fine jaar worden.
(foto: taufiq hosen®)

 

Wie rijdt er ook alweer?

Anyway, we bloggen. Leuke gig gehad in het voyante Club Up, op het Leidse Plein. Voor ons trouwens als duo helemaal een top avond, omdat we zijn uitgenodigd door een van de meest originele creaturen die de kunstscene in Nederland rijk is: Meneer Martin De Waal oftewel, 'Martin Duvall'.

Kwart mens, kwart amethist en half Italo gewaarwording. Zijn we trouwens as we speak, een plaat mee aan het opnemen. Hou 't in de gaten dus. Affijn, eenmaal aangekomen, na een korte linecheck, een beetje licht euforisch toezien hoe de zaal langzaamaan volloopt met liefhebbers. Ja, inderdaad: lief-heb-bers. Je weet wel, uit volle borst meezingen met de extended version van vier minuten, en geen hersendode ruitenwisser rimboedans, maar gewoon snoeihard vogue stijldansen.

Allemachtig, als dit geen boter is om met je neus in te vallen voor een korte set van 20 minuten, weet ik t ook niet meer. En ja, 02.00 stipt, dak gaat eraf. Beamers knallen soft erotische disco visuals en geluid valt best lekker in de zaal.
Insane respons gehad achteraf. Wat een toptent en wat een top publiek.

Na afloop natuurlijk mekaar aangeschoten aanwijzen, wie er ook alweer ging rijden en even hotdogs eten op leidse plein. Thanks! We zouden 't zo weer doen.
(Foto: Maarten Nauw)

Powered by AWINK Websolutions