13/10
2019
language:
scroll
scroll
VIOLET SILVER SHAMPOO
FIRM CONDITIONER
INTENSE SHAMPOO
DYNAMIC PASTE
MIGHTY POWDER
RAW PASTE
TOUGH MUD
DANDY TAFFY
GLORIOUS CREAM
VIBRANT PASTE
STUNNING ELIXER
SPACIOUS SPRAY
INFO
open smooth navigation
LISA CRIS & TESS

DAMN

BLOGTAGSTITLE
BLOGGERSTITLE
Abbey Road

Vandaag maken we een sprong terug naar het jaar 1969, ik stap in de schoenen van de Beatles. Oke, schoenen met een hak van tien cm. Abbey Road, het laatste opgenomen album van de Beatles. De foto op de albumhoes werd 1 van de bekendste in de muziekgeschiedenis. De foto werd genomen op 8 augustus 1969 door Iain MacMillan. Hij had slechts tien minuten de tijd om de foto te maken. Dit is het resultaat:

Earth to Uranus

Ik ben op de maan geweest. Heb daar een beschuitje gegeten en vier vodka’s gedronken en toen met vlag en al van de maan gevallen. Heb rond gezweefd in de ruimte voor een paar prachtige minuten en ben toen wakker geworden met mijn gezicht op de wc bril. Thank you Valtifest.

Zwart Zwaantje

Ik ben niet lenig. Iets waar ik van baal, vooral omdat mijn vriend met gemak de vloer raakt. Dus toen ik hoorde dat ik een dag zou gaan meelopen met een balletdanser van het Nationaal ballet brak het zweet me uit op de verkeerde plekken. Plies.. 1,2 hupsakee! 'Tess word omgetoverd in the black swan, waarna ze het solo stuk uit de film moet voordragen' ...en dat in 1 dag! ..NOOIT!

Toegegeven: ik was wel heel trots dat ik in het strakke pakje paste en dat het me lukte om op de spitz (balletschoen met steen in de punt) 3 secondes te staan. De  make over was een groot succes maar de pasjes.. laten we het erop houden dat de grote directeur na 1 minuut weg liep. Auw. Zielig zwart zwaantje.

 

Op Vakantie!

Voor mij is een vakantie boeken als het invullen van de belasting papieren, je weet nooit helemaal zeker of je een vakje bent vergeten en of het uiteindelijk dan toch nog goed gaat komen. Van de drie vakanties die ik vorig jaar heb geboekt is er slecht 1 geweest die ik niet heb moeten annuleren. Dus wilde ik het dit keer beter aanpakken, maar liefst tien mensen heb ik om toestemming gevraagd, inclusief een manager in stockholm (?!). Alles was geregeld en geboekt, zou het dit keer dan toch goedkomen? Helaas, nieuw programma.. nieuwe bazen.. nieuwe regels. Het vervolg van dit drama ga ik jullie besparen, maar het heeft me heel wat slapeloze nachten gegeven. Maar ik heb gevochten als een leeuwin om haar kroos. En ik heb het gehaald, ik zat in het vliegtuig naar Miami! Vraag me niet hoe ik er bij zat maar ik had gewonnen! En het was het allemaal waard: Poolparty's, villaparty's, ultra music festival.. Kortom, one hell of a ride!

Miljoenenjacht

Goed nieuws! Ik mag me gaan inzetten voor een betere wereld! Miljoenenjacht, dat programma wat gepresenteerd word door Linda de Mol, heeft gevraagd of ik een paar filmpjes wil maken waar ik elke week een ander goed doel aandacht geef. Ik heb er al een paar dagen opzitten waaronder deze waar ik als Jack Sparrow op de mast van een onwijs groot schip sta.. vet! En toegegeven toen Linda de Mol mij aankondigde met en nu gaan we kijken naar ‘onze' Tess, ging mijn hart toch iets sneller kloppen. ;)

Move over jayZ. There's a new kid in Town!

Of niet, maar zo voel ik me nu wel want ik heb gerapt op het podium van een uitverkocht Paradiso! Wat?! Ja!! De poptempel van Nederland waar velen bekenden namen mij zijn voor gegaan, Prince, UB40, Guns N' Roses, Nirvana, Rolling Stones... etc! En ik sta daar, zonder enig muzikaal talent voor een publiek van 1500 man! Hoe dan?! Goed, ik maak een programma waarbij ik elke week iemand volg met een bepaald beroep. Deze week was ik op stap met Willem van de opposites en die vond het een leuke uitdaging als ik mijzelf als rapper zou bewijzen. Of dat gelukt is.. dat weet ik niet.. Maar of ik aan het RocknRoll gevoel heb geproefd?! Hell yeah!

Rotterdam, het spijt me...

Rotterdam, het spijt me. Al die jaren heb ik je lelijk gevonden en waarom? Omdat je niet Amsterdam bent. Ik neem het terug, ik meen het. Tijden de shoot voor de Grazia heb je jouw schoonheid laten zien. Het dak van Nederland.. mogelijkheden, eindeloos!

Signature walk

In principe klinkt dat als iets positiefs, right? Helaas, niets is minder waar als je voor Hans Ubbink een modeshow moet lopen. Ja, ik loop op een aparte manier, sommige zien het als een kruising tussen een gans en een tinorosaurus rex. Ik heb dat inmiddels geaccepteerd, modeontwerper Hans Ubbink niet zo. Maar omdat hij meedeed aan een programma voor MTV had hij helaas weinig keuze. Hij moest mij op casting laten komen als model voor zijn show en op de een of andere manier wist ik me daar doorheen te worstelen. Met zweet op zijn voorhoofd stemde hij toe met mijn beloning: Ik mocht voor een paar honderd man meelopen meelopen in zijn fall.winter 2012 collection fashion show.

Een begeerde catwalk show lopen zonder te vallen?
Check.

Bang, bang.. het shot me down!

Welkom in het altijd gezellige Marnehuizen, ze hebben hier ‘t lokale cafe, de slagerij en natuurlijk het gemeentehuis.. maar niets is wat het lijkt. En daar kom ik al snel achter want er loopt niemand over straat (behalve mijn filmcrew en ik), het is een spookstad.

En dan word het pas echt eng.. het geluid van een schietpartij.. bergbommen die afgaan. Waar the fuck zijn we beland?! Een marinier komt kalm door het rook van het geweld naar ons toelopen en begroet ons, 'welkom in het trainingsgebied van het korps mariniers!' Hier transformeren we jonge mariniers tot echte officiers. Ah, fijn..

een nagemaakt oorlogsgebied! Dus was staat er op de planning? 'Nou, Tess gaat vanacht mee op een missie om vier terroristen uit te schakelen in zone 1. Je weet dat ze nog nooit heeft geschoten? Ja, dat moet ze dan maar snel leren.'

Daar sta ik dan, in het pikdonker gekleed in een echt mariniers pak. Zo'n pak ziet er in de film top uit maar in het echt is het loodzwaar. Stilstaand val ik al bijna achterover en nu moet ik in gaan rennen. Het geweer heb ik nog helemaal onder controle maar gelukkig zitten er losse flodders in dus.. pijn doet het wel, maar dood ga je er niet van. Om middernacht precies begint de missie: 'check first, tango tango.. Copy that. GO GO GO GO!'

Om de beurt worden we de container uit geduwd en moeten we via een open veld het gebouw benaderen. De andrenaline schiet door mij lijf, de eerst schoten worden gelost.. de geur van munitie.. ik moet het gebouw veilig bereiken! Nog tien meter.. een bergbom gaat af... vijf.. ja! Ok fase 1 overleefd. Nu nog het gebouw in, ik storm een raam door.. een trap op.. rennen!

Ik trap een deur in en dan sta ik oog in oog met de vijand. We weten het allebei.. of hij of ik. Ik haal zonder twijfel de trekker over en de kogels schieten uit mijn geweer.. Bang Bang.. I shot him down!

..hij valt neer. Dood, morsdood.. en geen zenuw in mijn lijf die zich er om bekommert. Ik leef nog, dat is alles wat telt.

Wintersport vakantie?

Wintersport vakantie? Doe mij maar de zon. Skien? Ik ben motorisch onderlegd. Dus hoe is het opeens mogelijk dat ik twee uur geleden nog in een leuk interview met Maria Mena zit en nu op de piste in Ischoll (Oostenrijk) sta? ..Ohja thanks MTV!
'Ok ik ben er klaar voor, waar is mijn ski leraar?' regisseur: 'Die krijg je niet, we gaan meteen door naar de piste'.

Aha, met nul ervaring een berg af skien. Top. Eenmaal boven kan ik wel janken want ik kan je zeggen de piste van snow world is er niks bij. Maar er is maar 1 manier naar beneden en dat is op de ski's. Dus na een peptalk van mijn geluidsman, doe ik mijn ogen dicht en bid nog eenmaal om mijn leven. Ik voel de handen van mijn reggiseur me een duw geven en dan ga ik..

Als een Bridget Jones vlieg ik de berg af! Ik haal iedereen in en zie andere mensen angstig uit baan wijken. Ik zie een afgrond om me afkomen, ik moet draaien.. moet.. moet! BAM. Auw. Auw, mama?! Maar ik kan nog staan, mn botten doen het nog.. ik ben op de helft. Tien keer vallen later ben ik eindelijk beneden en kruip ik richting de Ehbo.. Dit doe ik nooit meer. Maar als pleister op de wond heeft het hele team die avond een Spa waar ik het trauma van de dag al snel ben vergeten.

Powered by AWINK Websolutions