20/04
2018
language:
scroll
scroll
VIOLET SILVER SHAMPOO
FIRM CONDITIONER
INTENSE SHAMPOO
DYNAMIC PASTE
MIGHTY POWDER
RAW PASTE
TOUGH MUD
DANDY TAFFY
GLORIOUS CREAM
VIBRANT PASTE
STUNNING ELIXER
SPACIOUS SPRAY
INFO
open smooth navigation
LISA CRIS & TESS

DAMN

BLOGTAGSTITLE
BLOGGERSTITLE
KORT HAAR VOOR KORTE FILM

KORT HAAR VOOR KORTE FILM
December 21st 2011

Amsterdam is toch echt wel op z'n mooist op de vroege week-end-ochtenden wanneer de stad nog slaapt. Een enkele bezopen toerist liep nog rond wanneer ik met de filmploeg verzamelden voor de deur van Hype Kappers op de Haarlemmerdijk op deze zondagmorgen rond 8.00 om een korte film te draaien. Een van mijn theatergenoten van de groep waarmee ik elke zaterdagochtend (wanneer de stad ook nog zo lekker op één oor ligt) repeteer in de Engelenbak had een briljant scenario geschreven voor een filmpje voor haar toekomstige academie in Berlijn.


Ik speelde daarin de kortharige die wordt verlost van haar lange lokken en daarmee haar kinderlijke tijd achter haar laat. Absurdistische beelden, inclusief paardenstaart met oogjes, ontstonden met mij daarin als een Kate Winslet in Eternal Sunshine of the Spotless mind. Maar dan iets minder goed geacteerd. Natuurlijk niet omdat ik slecht ben, maar omdat zij zo verschrikkelijk goed is.

Voor de kapsalon-scene konden we natuurlijk niets en niemand beter inzetten dan Hype Amsterdam en Martijn Garsthagen. Met volle overtuiging speelde hij mee als hyper enthousiaste kapper en het resultaat mag er dan ook wezen.

Voor de film is het nog even wachten maar ik kon het niet laten alvast wat screen shots te maken.

SHARE SHARE
share this
Labels
|
Powered by AWINK Websolutions