21/08
2019
language:
scroll
scroll
VIOLET SILVER SHAMPOO
FIRM CONDITIONER
INTENSE SHAMPOO
DYNAMIC PASTE
MIGHTY POWDER
RAW PASTE
TOUGH MUD
DANDY TAFFY
GLORIOUS CREAM
VIBRANT PASTE
STUNNING ELIXER
SPACIOUS SPRAY
INFO
open smooth navigation
LISA CRIS & TESS

DAMN

BLOGTAGSTITLE
BLOGGERSTITLE
Plein Open

Plein Open
August 01st 2012

In den haag heb je helaas niet zo gek veel festivals meer, sinds house een duivels begrip is geworden, cultuur net zo zeldzaam is als truffels zoeken in je achtertuin en wereldmuziek vooral guitig haar culturele sap schenkt in het grote glas van de desinteresse. Echter zijn er toch nog wat van die pareltjes te vissen uit ons topdorp. Eentje daarvan is Plein Open. Gezellige rock, indie, metal en daar dan dit jaar op het hoofdpodium dus nu ook: italo en disco. Ga weg, jazeker dat waren wij. midden op het Spuiplein beginnen de voorbereidingen en lopen de compressors en aggregators van de wit beslagen frietkramen al warm, en het bier is koud. We staan tussen flink wat rockers en een door de cultuur fondsen gevuld 'urban workshop' rapgroepje, bestaande uit verveelde mannetjes met een ado shirt en rare italiaanse schoentjes. De sfeer zit er goed in en het publiek komt langzaam los.
3voor12 was er natuurlijk ook bij en nam even gezellig een fotootje met ons. Als de beurt aan ons is, zien we dat ons stemapparaatje is gejat. Heh kut, lekker tijdens je 15 min linecheck. Maar gelukkig zijn er nog bands die gewoon hun peda lbak neerzetten voor je en je helpen (thanks nog daarvoor)
Goed we gaan ervoor en willen een feestje zien natuurlijk. En dat kregen we... Het publiek begint waarachtig mee te zingen en de voetjes komen van de vloer. wat een compliment zo voor de outdoorse zaterdag!
We sluiten af met een daverend applaus en een leuke recensie! wat wil je nog meer? De koninginnenach terug? Ga weg, Plein Open is toch veel leuker. Zelf lezen? Kijk dan hier

SHARE SHARE
share this
Labels
Powered by AWINK Websolutions