19/06
2019
language:
scroll
scroll
VIOLET SILVER SHAMPOO
FIRM CONDITIONER
INTENSE SHAMPOO
DYNAMIC PASTE
MIGHTY POWDER
RAW PASTE
TOUGH MUD
DANDY TAFFY
GLORIOUS CREAM
VIBRANT PASTE
STUNNING ELIXER
SPACIOUS SPRAY
INFO
open smooth navigation
LISA CRIS & TESS

DAMN

BLOGTAGSTITLE
BLOGGERSTITLE
Say you love me videoshoot DAG 1

Say you love me videoshoot DAG 1
June 28th 2012

Het bevrijdende telefoontje kwam vanuit ons label...'yes, heren we gaan een clip draaien'. En welteverstaan bij onze track 'Say You love me'.

Er is in 't verleden wat onduidelijkheid ontstaan omtrent deze video, omdat een filmstudente uit Texas een fan-video van ons had gemaakt. Een Geheel zelf geregisseerd en geacteerd meesterwerkje, waar zeker wat uurtjes in hebben gezeten. Ondanks deze hele eer, namen de blogs deze video als onze officiële videoclip mee, tijdens het nationale en internationale persbericht.

Het schetste niet echt lekker een beeld van ons, dus nu krijgen we de kans om eens een kijkje in 'a day of our lives' te geven.

In de regisseursstoel zit Sandder Lanen, die ook verantwoordelijk is voor oa. Rimer London's Love Dagger en de JVT Watskebeurt videoclips...

Afijn. draaidag #1: We gaan een beetje over onze dagelijkse bits en pieces heen...wakker worden, lekker klooien en dat licht autistische gedrag nabootsen dat Paja en ik vertonen in ons dagelijkse leven. Het op en afbouwen van de dolly geeft me echt t gevoel dat ik nuttig bezig ben, ipv beetje angry birds te staren langs de lens heen. Jezus wat een lol hebben we eigenlijk de hele dag. Je kan klagen over stalpoten en pijn in je onderrug, maar dit is helemaal te gek om te doen, en tegen het einde van de dag hebben we de smaak te pakken. Gelukkig gaan we woensdag weer draaien. Wordt vervolgd dus!

 

Powered by AWINK Websolutions