21/08
2019
language:
scroll
scroll
VIOLET SILVER SHAMPOO
FIRM CONDITIONER
INTENSE SHAMPOO
DYNAMIC PASTE
MIGHTY POWDER
RAW PASTE
TOUGH MUD
DANDY TAFFY
GLORIOUS CREAM
VIBRANT PASTE
STUNNING ELIXER
SPACIOUS SPRAY
INFO
open smooth navigation
LISA CRIS & TESS

DAMN

BLOGTAGSTITLE
BLOGGERSTITLE
The Grind

The Grind
July 10th 2012

Het is me toch een partij moeilijk om niet de hele tijd deze blog entry's met 'meine gute' of 'sjezus' te beginnen...
Maar meine gute, wat was dit een leuk feesje. Goed zoals ik eerder zei, nemen de zweethandjes een loopje met mijn muis als ik de laatste arrangementen in mekaar klik, voor het eindresultaat van de band die mijn liveset gaat ondersteunen.
Ik ga gewapend met keyboard standaar, microkorg (ja die mixt ook en ja daarmee kan je laag wegdraaien) en gitaarversterker met microfoon.
Mijn lieve, beeldschone vriendin, tilt boven haar capaciteit in het verradelijk zachte zand van het noorderstrand, want ja, voor de Naturel moet je even lopen.
Maar eenmaal aangekomen wacht ons een heuse Punica Oase aan gezelligheid.
Zwembad, goeie stage, balonnen en een bak vol mensen.
De kriebels nemen toe. Zeker als we achter de schermen aan t eerste vodkaatje nibbelen en pioneer-beest DJ Abstract alvast op zn gemakje wat door zijn laptop heen bladert. Dan buldert de host ineens, alsof zijn winnende lotnummer dan toch eens getrokken wordt, want daar is de man, die verantwoordelijk is voor 't feit dat ieder 1998 mega festatie kind weet wat 'doekoe' betekent: de enige echte Def Rhymz! Ik kijk m echt vol bewondering aan...want ook ik ja, had een single van deze meneer, die ogenschijnlijk nog geen jaar ouder is geworden, dan op dat kartonnen hoesje van Bolland en Bolland stond. Wat een energie. Wat een grappige vent en bovenal: wat een performer. Iedereen blert mee....maar echt. Ik sta nogal semi ongemakkelijk met mn geleende koptelefoon (tanx nick jacobs) alvst n beetje de jack erin en eruit te klooien...Want ik mocht fijn na deze crowdknaller mijn set doen. En ja ik ben gewapend met n boel 80-'s houseknallers...En ja: het werkt ..iedereen los blijkbaar..gotegod wat een opluchting. Maar das nog niet alles...ik moet nog echt aan de bak met mn optredentje....20 minuten knallen. Nerveus sta ik daar , met leren jack en zonnebril, terwijl ik wordt aangekondigd....ik geloof mn oren en ogen niet..t klonk verdomme nog best goed! en mensen stonden blijkbaar fotos te maken en gingen lekker los....dafuq...Een stroom aan high fives viel mij ten hande en ik voelde me geweldig. Nog steeds eigenlijk. Dankjewel Grind. Applausapplauzapplauz.

SHARE SHARE
share this
Powered by AWINK Websolutions