21/08
2019
language:
scroll
scroll
VIOLET SILVER SHAMPOO
FIRM CONDITIONER
INTENSE SHAMPOO
DYNAMIC PASTE
MIGHTY POWDER
RAW PASTE
TOUGH MUD
DANDY TAFFY
GLORIOUS CREAM
VIBRANT PASTE
STUNNING ELIXER
SPACIOUS SPRAY
INFO
open smooth navigation
LISA CRIS & TESS

DAMN

BLOGTAGSTITLE
BLOGGERSTITLE
Wie rijdt er ook alweer?

Wie rijdt er ook alweer?
November 08th 2011

Anyway, we bloggen. Leuke gig gehad in het voyante Club Up, op het Leidse Plein. Voor ons trouwens als duo helemaal een top avond, omdat we zijn uitgenodigd door een van de meest originele creaturen die de kunstscene in Nederland rijk is: Meneer Martin De Waal oftewel, 'Martin Duvall'.

Kwart mens, kwart amethist en half Italo gewaarwording. Zijn we trouwens as we speak, een plaat mee aan het opnemen. Hou 't in de gaten dus. Affijn, eenmaal aangekomen, na een korte linecheck, een beetje licht euforisch toezien hoe de zaal langzaamaan volloopt met liefhebbers. Ja, inderdaad: lief-heb-bers. Je weet wel, uit volle borst meezingen met de extended version van vier minuten, en geen hersendode ruitenwisser rimboedans, maar gewoon snoeihard vogue stijldansen.

Allemachtig, als dit geen boter is om met je neus in te vallen voor een korte set van 20 minuten, weet ik t ook niet meer. En ja, 02.00 stipt, dak gaat eraf. Beamers knallen soft erotische disco visuals en geluid valt best lekker in de zaal.
Insane respons gehad achteraf. Wat een toptent en wat een top publiek.

Na afloop natuurlijk mekaar aangeschoten aanwijzen, wie er ook alweer ging rijden en even hotdogs eten op leidse plein. Thanks! We zouden 't zo weer doen.
(Foto: Maarten Nauw)

SHARE SHARE
share this
Labels
Event | Damn |
Powered by AWINK Websolutions